Kliek van beweging.net
Brussel

We bundelen de krachten met onze partners tijdens deze laatste klimaatmars voor de verkiezingen. Samen eisen we een ambitieus, maar rechtvaardig klimaatbeleid!
Het verband tussen klimaat en onze organisaties is duidelijk: we staan voor enorme uitdagingen om de klimaatcrisis te bezweren, en om dit te doen, worden er grote veranderingen verwacht van onze industrie, werknemers en burgers. Daarbij moeten we voorkomen dat de factuur van deze transitie niet op de schouders van de zwaksten terecht komt. Kortom, dat de transitie een rechtvaardige transitie wordt. Recente cijfers tonen echter aan dat de kosten voor deze transitie sommige bevolkingsgroepen wel degelijk meer raken dan andere in ons land.
En dat, terwijl sommigen ‘niet het zout op hun patatten verdienen’ (een klein inkomen hebben). We zitten dus ‘in de puree’. Onze boodschap? Politici, ‘SCHUIF DE HETE PATAT NIET LANGER DOOR’, onderling, maar ook over generaties heen!
Wandel je mee met onze kliek op 3 december? Dan geven we er samen een ‘patat’ op!

Ouverte à de nouvelles personnes ou complète ?

Ouverte

Fréquence de rencontre

1

Rejoindre ce groupe

La Coalition Climat respecte votre vie privée. Nous nous conformons aux lois et règlements en vigueur. Nous n’utilisons vos données que pour vous tenir informé de cette activité. En cliquant sur « envoyer », vous acceptez ce principe.